Ontwerp

Bij Marres Interieur kunt u terecht voor een totaalontwerp op maat van uw interieur. Wij focussen ons op homestyling, maatwerk en totaalinrichting van woningen in binnen- en buitenland, kantoorruimtes, kabinetten voor vrije beroepen, etc. Onze interieur-architecten weten na een eerste gesprek aan welke wensen uw droominterieur moet voldoen. Hierna werken zij uw project uit van A tot Z; gaande van de juiste keuze van het meubilair, materialen, stoffen, verlichting, gordijnen, kleurkeuze en afwerking. Dit tonen zij u tijdens een tweede gesprek aan de hand van 2D-tekeningen en 3D-realisaties. Ook bestaande meubelstukken kunnen in het project worden opgenomen. Hierna wordt uw droominterieur realiteit.

Maatwerk

Bent u op zoek naar een TV-meubel, dressoir of dressing op maat? Dan bent u bij Marres Interieur aan het juiste adres. Onze interieurarchitecten tekenen voor u, zowel in 2D als in 3D, uw gewenste maatwerk uit. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk waarin ons team u in adviseert.

logo -Meer

Homestyling

Team Rooms verzorgt de finishing touch van uw interieur. Met de juiste verlichting, kunst en decoratie maak je jouw interieur net dat tikkeltje exclusiever. Bij Rooms heeft u ook de keuze uit de beste designmerken zoals o.a. Gardeco, Mia Cara, Tom Dixon, Foscarini, Edizioni Design en Biegert & Funk.

logo -Meer