EDRA

Marres,
exclusief verdeler
van Edra

Superieur comfort, universele en tijdloze elegantie: dat zijn de fundamentele kenmerken van Edra. Edra werd in 1987 in Toscana ‘geboren’. Edra creëert exclusieve en tijdloze designs.
De sofa’s, fauteuils en alle andere producten van de Edra-collectie worden op zo’n nauwkeurige manier ontworpen en gerealiseerd dat ze onmiskenbaar en uniek zijn,

Ontdek een exclusieve collectie aan Edra meubels in ons atelier te Lanaken

Marres — Atelier des Amis is een designstore en atelier voor high-end meubels en decoratie. Je vindt ons familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in de voormalige wortelwasserij in Lanaken, op de grens tussen België en Nederland. Met twee verdiepingen voor design, een underground area én een urban garden hebben we hier een creatieve hotspot gecreëerd in een exclusieve, industriële setting. Kom in alle vrijheid ronddwalen in ons atelier of schuif aan voor exclusief designadvies met een warme, persoonlijke touch.

Wij geven interieuradvies op maat, van de designfase tot de realisatie en home styling door onze Marres designers, inclusief 3D-visualisatie. Afhankelijk van jouw wensen kan onze service variëren van een huisbezoek voor advies, of het onder handen nemen van een specifieke ruimte tot een grootschalige verbouwing. Marres werkt van kleine, particuliere opdrachten tot grootschalige projecten en villa’s in Europa. Let’s create your interior story!

Read more about
our way of working

NL