FLEXFORM

Marres,
exclusief verdeler
van Flexform

Flexform heeft zijn roots in het noorden van Italie. In 1959 werd het toonaangevende Flexform opgericht door de gebroeders Galimberti. Flexform staat bekend om zijn tijdloze en luxe design meubelen. Ieder seizoen slaagt het innovatieve Flexform er in zijn huidige collectie aan te vullen en te versterken.

Ontdek een exclusieve collectie aan Flexform meubels in ons atelier te Lanaken.

Marres — Atelier des Amis is een designstore en atelier voor high-end meubels en decoratie. Je vindt ons familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in de voormalige wortelwasserij in Lanaken, op de grens tussen België en Nederland. Met twee verdiepingen voor design, een underground area én een urban garden hebben we hier een creatieve hotspot gecreëerd in een exclusieve, industriële setting. Kom in alle vrijheid ronddwalen in ons atelier of schuif aan voor exclusief designadvies met een warme, persoonlijke touch

Wij geven interieuradvies op maat, van de designfase tot de realisatie en home styling door onze Marres designers, inclusief 3D-visualisatie. Afhankelijk van jouw wensen kan onze service variëren van een huisbezoek voor advies, of het onder handen nemen van een specifieke ruimte tot een grootschalige verbouwing. Marres werkt van kleine, particuliere opdrachten tot grootschalige projecten en villa’s in Europa. Let’s create your interior story!

Read more about
our way of working

NL