FLOS

Marres,
exclusief verdeler
van Flos lampen

Flos is een Italiaans verlichtingsmerk opgericht in 1962. Volgens Flos is licht veel meer dan een basisbehoefte, het is een levende substantie om ideeën uit te drukken en emoties te verkennen. De collecties van Flos bevatten verrassende en vernieuwende designlampen. Het meest gekende ontwerp van Flos zijn de lampen die je kan bevestigen op een rail. Door middel van een magnetisch veld kan je de armaturen eenvoudig verschuiven. Bij Marres zijn we exclusieve verdeler van Flos en begeleiden we je met de zoektocht naar de perfecte tafellamp, vloerlamp of hanglamp voor jouw locatie.

 

Ontdek een exclusieve collectie aan Flos lampen in ons atelier te Lanaken.

Marres — Atelier des Amis is een designstore en atelier voor high-end meubels en decoratie. Je vindt ons familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in de voormalige wortelwasserij in Lanaken, op de grens tussen België en Nederland. Met twee verdiepingen voor design, een underground area én een urban garden hebben we hier een creatieve hotspot gecreëerd in een exclusieve, industriële setting. Kom in alle vrijheid ronddwalen in ons atelier of schuif aan voor exclusief designadvies met een warme, persoonlijke touch.

Wij geven interieuradvies op maat, van de designfase tot de realisatie en home styling door onze Marres designers, inclusief 3D-visualisatie. Afhankelijk van jouw wensen kan onze service variëren van een huisbezoek voor advies, of het onder handen nemen van een specifieke ruimte tot een grootschalige verbouwing. Marres werkt van kleine, particuliere opdrachten tot grootschalige projecten en villa’s in Europa. Let’s create your interior story!

Read more about
our way of working

NL