KNOLL

Marres,
exclusief verdeler
van Knoll

Sinds 1938 staat Knoll bekend om het maken van moderne meubels die inspireren, evolueren en blijvend zijn. Wanneer u een authentiek meubelstuk van Knoll koopt, investeert u in een ontwerp van erfstukkwaliteit dat een lange levensduur en blijvende waarde heeft. Door vele decennia van productie en ontwerp heeft Knoll elk stuk dat de naam Knoll draagt geperfectioneerd. Een Knoll tafel of stoel in je interieur is dan ook echt een meerwaarde!

Ontdek een exclusieve collectie aan Knoll meubels in ons atelier te Lanaken.

Marres — Atelier des Amis is een designstore en atelier voor high-end meubels en decoratie. Je vindt ons familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in de voormalige wortelwasserij in Lanaken, op de grens tussen België en Nederland. Met twee verdiepingen voor design, een underground area én een urban garden hebben we hier een creatieve hotspot gecreëerd in een exclusieve, industriële setting. Kom in alle vrijheid ronddwalen in ons atelier of schuif aan voor exclusief designadvies met een warme, persoonlijke touch.

Wij geven interieuradvies op maat, van de designfase tot de realisatie en home styling door onze Marres designers, inclusief 3D-visualisatie. Afhankelijk van jouw wensen kan onze service variëren van een huisbezoek voor advies, of het onder handen nemen van een specifieke ruimte tot een grootschalige verbouwing. Marres werkt van kleine, particuliere opdrachten tot grootschalige projecten en villa’s in Europa. Let’s create your interior story!

Read more about
our way of working

NL