LIVING DIVANI

Marres,
exclusief verdeler
van Living Divani

Living Divani is een bekende Italiaanse meubelproducent, opgericht in 1969. De meubels van Living Divani zijn het resultaat van een perfect evenwicht tussen technische innovatie en manuele expertise. Elke stap van het productieproces bij Living Divani wordt gevolgd door een hele reeks aan tests. Dit om de superieure kwaliteit van alle Living Divani zetels, stoelen en salontafels te garanderen. Hun bekendste lijn is de Living Divani extra soft, een echte aanrader waarvoor je zeker eens kan langskomen bij Marres.

 

Ontdek een exclusieve collectie aan Living Divani meubels in ons atelier te Lanaken.

Marres — Atelier des Amis is een designstore en atelier voor high-end meubels en decoratie. Je vindt ons familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in de voormalige wortelwasserij in Lanaken, op de grens tussen België en Nederland. Met twee verdiepingen voor design, een underground area én een urban garden hebben we hier een creatieve hotspot gecreëerd in een exclusieve, industriële setting. Kom in alle vrijheid ronddwalen in ons atelier of schuif aan voor exclusief designadvies met een warme, persoonlijke touch.

Wij geven interieuradvies op maat, van de designfase tot de realisatie en home styling door onze Marres designers, inclusief 3D-visualisatie. Afhankelijk van jouw wensen kan onze service variëren van een huisbezoek voor advies, of het onder handen nemen van een specifieke ruimte tot een grootschalige verbouwing. Marres werkt van kleine, particuliere opdrachten tot grootschalige projecten en villa’s in Europa. Let’s create your interior story!

Read more about
our way of working

NL