MIYAZAKI

Marres,
exclusief verdeler
van Miyazaki

Miyazaki Chair Factory werd opgericht in 1969en sindsdien zijn ze hun vakkennis blijven ontwikkelen. In 2000 versterkten ze hun filosofie ‘Chairs Nobody Else Can Make’. Miyazaki Chair producten worden gemaakt op basis van een grondige kennis van de kenmerken van hout en respect voor traditionele houtbewerkingstechnieken. De Miyazaki stoelen en zetels bevatten een combinatie van vakmanschap en design.

Ontdek een exclusieve collectie aan Miyazaki meubels in ons atelier te Lanaken.

Marres — Atelier des Amis is een designstore en atelier voor high-end meubels en decoratie. Je vindt ons familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in de voormalige wortelwasserij in Lanaken, op de grens tussen België en Nederland. Met twee verdiepingen voor design, een underground area én een urban garden hebben we hier een creatieve hotspot gecreëerd in een exclusieve, industriële setting. Kom in alle vrijheid ronddwalen in ons atelier of schuif aan voor exclusief designadvies met een warme, persoonlijke touch.

Wij geven interieuradvies op maat, van de designfase tot de realisatie en home styling door onze Marres designers, inclusief 3D-visualisatie. Afhankelijk van jouw wensen kan onze service variëren van een huisbezoek voor advies, of het onder handen nemen van een specifieke ruimte tot een grootschalige verbouwing. Marres werkt van kleine, particuliere opdrachten tot grootschalige projecten en villa’s in Europa. Let’s create your interior story!

Read more about
our way of working

NL