Ontwerp

Bij Marres Interieur kunt u terecht voor een totaalontwerp op maat van uw interieur. Wij focussen ons op homestyling, maatwerk en totaalinrichting van woningen in binnen- en buitenland, kantoorruimtes, kabinetten voor vrije beroepen, etc. Onze interieurarchitecten weten na een eerste gesprek aan welke wensen uw droominterieur moet voldoen. Hierna werken zij uw project uit van A tot Z; gaande van de juiste keuze van het meubilair, materialen, compositie, verlichting, gordijnen, kleurkeuze en afwerking. Ook bestaande meubelstukken kunnen in het project worden opgenomen. Dit tonen zij u tijdens een tweede gesprek aan de hand van 2D-tekeningen, 3D-realisaties en moodboards in de vorm van materialen en kleuren. Kortom, wij proberen op de best mogelijke manier te visualiseren hoe u droominterieur eruit komt te zien. Zo kan u na de realisatie helemaal wegdromen in het interieur dat perfect bij u past.

Maatwerk

Bent u op zoek naar een Tv-meubel, dressoir of dressing op maat? Dan bent u bij Marres Interieur aan het juiste adres. Onze interieurarchitecten tekenen voor u, zowel in 2D als in 3D, uw gewenste maatwerk uit. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk waarin ons team u adviseert. Deze kan u ook allemaal komen bezichtigen in onze showroom. Wenst u een thuisbezoek en een opmeting met advies op maat? Onze interieurarchitecten komen met plezier bij u langs zodat u de beste...

logo -Meer

Homestyling

Onze Interieurstylist verzorgt de finishing touch van uw interieur. Met de juiste verlichting, kunst en decoratie maak je jouw interieur net dat tikkeltje exclusiever. Voor de homestyling bieden wij de keuze uit de beste designmerken zoals Gardeco, Mia Cara, Tom Dixon, Foscarini, Edizioni Design en Biegert & Funk. Ook cadeauartikelen en kleine designobjecten kan u in onze lifestyle corner terugvinden.

logo -Meer