SERAX

Marres,
exclusief verdeler
van Serax

Serax is een Belgisch designmerk dat actief is vanaf 1986. Serax werkt samen met designers zoals Bea Mombaers en Vincent van Duysen. Bea Mombaers creëerde voor Serax onder andere weerbestendige loungesofa’s, eigentijdse bijzettafels en comfortabele lederen zitzakken. Vincent van Duysen ontwikkelde twee outdoorcollecties in samenwerking met Serax: ‘August’ en ‘Rudolph’, Deze bestaan uit tafels, stoelen, loungechairs, sofa’s en kussens.

 

Ontdek een exclusieve collectie aan Serax meubels in ons atelier te Lanaken.

Marres — Atelier des Amis is een designstore en atelier voor high-end meubels en decoratie. Je vindt ons familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in de voormalige wortelwasserij in Lanaken, op de grens tussen België en Nederland. Met twee verdiepingen voor design, een underground area én een urban garden hebben we hier een creatieve hotspot gecreëerd in een exclusieve, industriële setting. Kom in alle vrijheid ronddwalen in ons atelier of schuif aan voor exclusief designadvies met een warme, persoonlijke touch.

Wij geven interieuradvies op maat, van de designfase tot de realisatie en home styling door onze Marres designers, inclusief 3D-visualisatie. Afhankelijk van jouw wensen kan onze service variëren van een huisbezoek voor advies, of het onder handen nemen van een specifieke ruimte tot een grootschalige verbouwing. Marres werkt van kleine, particuliere opdrachten tot grootschalige projecten en villa’s in Europa. Let’s create your interior story!

Read more about
our way of working

NL