VITRA

Marres,
exclusief verdeler
van Vitra

Vitra is in 1934 opgericht te Zwitserland. Door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit streeft Vitra ernaar duurzame meubels, accessoires en verlichting te ontwikkelen. Je kent Vitra ongetwijfeld van hun design bureaustoelen. Niet alleen de bureaustoelen, maar alle meubels van Vitra worden op duurzame wijze geproduceerd en zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan. Het is dus een goed idee om een Vitra (bureau)stoel of een Vitra sofa aan te schaffen die levenslang meegaat.

Ontdek een exclusieve collectie aan Vitra meubels in ons atelier te Lanaken.

Marres — Atelier des Amis is een designstore en atelier voor high-end meubels en decoratie. Je vindt ons familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in de voormalige wortelwasserij in Lanaken, op de grens tussen België en Nederland. Met twee verdiepingen voor design, een underground area én een urban garden hebben we hier een creatieve hotspot gecreëerd in een exclusieve, industriële setting. Kom in alle vrijheid ronddwalen in ons atelier of schuif aan voor exclusief designadvies met een warme, persoonlijke touch.

Wij geven interieuradvies op maat, van de designfase tot de realisatie en home styling door onze Marres designers, inclusief 3D-visualisatie. Afhankelijk van jouw wensen kan onze service variëren van een huisbezoek voor advies, of het onder handen nemen van een specifieke ruimte tot een grootschalige verbouwing. Marres werkt van kleine, particuliere opdrachten tot grootschalige projecten en villa’s in Europa. Let’s create your interior story!

Read more about
our way of working

NL